Ajattelin viimeksi kirjoittaessani, että seuraavan kerran kerron ehkä uudenvuoden vietostamme. Otin valokuvia upeasta Espoo 550-ilotulituksesta ihan bloggausta silmälläpitäen ja päässäni pyöri jo luonnos kirjoituksesta. Mutta. Kuten usein elämässäni, aika rientää ja paljon ehtii tapahtua.

Uuden Vuoden sijaan, Minun on ihan pakko kertoa teille ihastuksestani.

Ihastuksestani erääseen komeaan, hyväkroppaiseen, vaaleaan ja pistävän sinisilmäiseen mieheen...

Daniel Gregiin alias James Bondiin...

Kävin siis katsomassa uusimman Bond pätkän, koska tykkään myös toimintaelokuvista. Varsinkin, kun pääosassa on joku silmiähivelevä ihminen. Yli menevät toimintakohtauksetkin toimivat, kun komea näyttelijä vetää ne tyylillä läpi ja säilyy uskomattomista tilanteista lähes naarmutta.

Daniel Gregissä on sitä jotain, jonka vetoavaa minuun. Miten joku ihmistyyppi voikaan vedota näin vahvasti? Miten Gregillä löytyy karismaa hurmata ihmisiä. Miten hän hurmasi minut?

Elokuvan kauniiden maisemien ja jännän juonen lisäksi seurasin 007.n toimintaa herkeämättä. Silmäni hivelivät juoksukohtauksissa juuri oikeasta paikasta kiristyvää puvunpaidan hihaa ja siihen piirtyviä lihaksia. Omat silmäni laajenivat kohdatessaan Gregin vaaleansiniset silmät ja venekohtauksissa Bond oli ihanan merellinen ja tietysti hyväkroppainen. Räätälillä teetetty täydellinen musta puku tuhoutui elokuvassa usein, mutta Greg kantoi tahraista pukuaan ylväästi ja seuraavana päivänä päällä oli taas uusi, tahraton ja tädellisesti istuva puku..

Luulen ihastuneeni elämää nähneisiin vakaviin kasvoihin.  Hyvin leikattuun tukkaan ja niihin, ah, niin pistävän sinisiin silmiin. Sekä niihin supullaan oleviin huuliin, jotka muistuttavat eräitä huulia nuoruudestani. Yllättävän ulkokuorisiin piirteisiin ehkä, mutta pinnan alta säteilee myös uskomaton karisma. Bond etsii elokuvassa rakastettunsa tappajaa vaikkakin suutelee muutamaa eteen sattunutta naista. Hän tuntuu ulospäin luonteeltaan kovalta kuin kivi.., mutta silti palava tuli sydämessä haluaa kostaa rakastettunsa tappajalle..

Miehessä on kertakaikkiaan karismaa..

Eräs ystäväni kertoi minulle tohkeissaan uusimman Bondin nähtyyään viettäneensä unessa yön Gregin kanssa. Silloin nauratti hyväntahtoisesti. Nyt toivoisin samanlaista unta..

Tässä tulitusta kunniaksesi Daniel:

2202842.jpg

Olet ihana mies!