Aamun viileydessä tarhamatkalla huulilla karehtii pieni hymy. Väsyttää, mutta silti on mukava olo. Tunnollinen kotiäiti joka huolehtii  lapsistaan 24/7 muistelee unenomaista iltaa. Iltaa, kun kotiäiti muuttuu yöperhokseksi ja lähtee kutsuttuna tutustumaan uuteen ravintolaan.

On kuin olisin suuressa laivassa, tai Las Vegasissa, todellakin! Ihan niin kuin on tarkoituskin. Ihmiset ovat pukeutuneet hyvin ja ovat iloisella tuulella. Kaikki haluavat nähdä uuden paikan ja nauttia tarjottavista ja ohjelmasta. Kotiäitikin liihottelee mustavalkoisena tilasta toiseen korot jalassa ja pitkä huivi olalla viistäen. Ilmapiiri on taianomainen. Tuntuu että kaikki olisi mahdollista, niin kuin Las Vegasin ihmeellisessä maailmassa kuuluukin! Tunnollisena tuhkimotyyliin hän on kotona kuitenkin ennen puoltayötä, niin, että taian lumo ei katoa.

Aamulla tavallinen kotiäiti aloittaa taas normaaliaskareensa ja tuntuu, että kaikki oli unta vaan. Muistona illasta käsilaukusta pilkistää kuitenkin kutsukortin reuna...