Nyt, vaikka joulun välipäiviä tai uutta vuotta varten haluan suositella teille hyvää ja helppoa valmisruokaa.

get.gws&w=plussa&q=1&f=tnro&id=641040506

Pirkan pakaste-sushia

Ystäväni, joka testaa usein uutuustuotteita, suositteli minua kokeilemaan pakaste-sushia. Ostin kymmenen kappaleen sushilaatikon kotiin ikään kuin  nopeaksi "hätävaraksi". Sillä pakkasessa ruoka säilyy ja valmistamiseen kuluu vain 100 sekuntia mikroaaltouunissa.

Eilen illalla oli sitten se hetki, kun väsytti ja nälätti, ja teki mieli nopeasti jotain hyvää. Muistin sushi-paketin pakastimessa. Mukana paketissa oli syömäpuikkojen lisäksi soijakastike, wasabitahna ja inkiväärilastut. Mikron sulatellessa susheja sekoittelin soijan ja wasabin ja nostelin inkiväärilastut lautasen reunalle. Pienet sushikääröni olivat kuin taideteoksia. Yhtä kauniita ja maukkaan näköisiä kuin ravintolassa. Soijan kanssa herkkupalani maistuivat myös maukkaille. 10 kappaletta oli juuri oikea määrä sammuttamaan nälän.

Pakaste-sushi on nyt päässtyt kotini tuotelistalle. Se tulee varmasti olemaan yksi niistä pikaruoista kasvisnuudelipannun ja tomaattikeiton rinnalla, joihin aina löytyy ainekset kotoani. Toisilla on kotona hätävarana hernekeittopurkki tai nötköttiä, meillä nuudeleita, porkkanoita, sipulia, tomaattimurskaa ja pakaste-sushia!

Kiitos vinkistä!