Oma elämä. Sen suunta ja toiveet. Mitä ne on, elänkö/elätkö niihin pyrkien?

Mitkä ovat unelmiasi?

Huomaatko, että esitän vaikeita kysymyksiä?

Olin eilen aivan älyttömän mielenkiintoisella kurssilla/luennolla. Luennolla, jossa pohdittiin omia unelmia. On aika vaikeaa määrittää elämän kolme tärkeintä unelmaa. Mitä se todella on mistä unelmoi? Unelmoinnissa on unohdettava ns esteet (työ, lapset, parisuhde ym estävät tekijät) ja keskityttävä todelliseen unelmaan. Siihen mitä todella tahtoo.

Tieteen nimi on Life coaching, suomeksi henkilökohtainen valmennus. Tieteen ala on tuotu ihmisten jokapäiväiseen elämään urheilun parista ja sen juuret ovat Amerikasta lähtöisin. Ja jotta jokainen lukija ymmärtää, että en puhu mistään humpuukista kerron, että life coachingia käytetään jo yleisesti esim. työelämässä USA.ssa ja Ruotissa. Toivottavasti kohta ehkä Suomessakin.

Olen huomannut, että pehmeät arvot ovat alkaneet merkitä minulle paljon. Toivon ja luulen, että uhkaava lama tuo samoja ihmisyyden arvoja myös muiden mieleen. Näen, että se suomalainen yritys, joka ottaa life coachingin osaksi yrityskulttuuriaan jaksaa laman ja taantuman ja pitää työntekijänsä virkeinä ja innostuneina.

Uskon syvästi, että Life coaching tulee Suomeen pysyäkseen ja tiedän sen, että life coaching on mun juttu, eikä kurssit tai luennot jää osaltani tähän!

Suosittelen Henkilökohtaisen valmennuksen iltamaa kaikille jotka haluatte päästä lähemmäs unelmianne. Ja te jotka asutte Atlantin toisella puolella käyttäkää mahdollisuus hyväksenne ja hakekaa oppia sieltä! Life coach.n voi hyvin pyytää kotiin ja järjestää vaikka "unelmien naisten illan"!