Hyvää perjantai ehtoota! Kello tikittää jo melkein puoli yhtätoista illalla. Alakerrasta kuuluu myöhäisestä kellonajasta huolimatta vielä kahden vanhimman lapsen mölinää ja kikatusta. Nuorimmainen häkkisängyssään ei myöskään meinaa nukahtaa vaan huutelee äitiä, janoa, hikeä, vettä... Lapsille on tainnut jäädä meno päälle serkkujensa vierailusta, taco-illallisesta ja pop corneista, ja tietysti Pekingin Olympialaisten avajaisista.

Itsekin olen niin hyvällä päällä, että yleisen surffailun tai tv.n katsomisen sijaan päätin vähän avata kotini verhoja. Minulla on, ehkä muuttoon ja uuden pesän rakennukseen liittyen, hirmuinen luomisen ja sisustuksen vimma. Tekee mieli uusia kodin värimaailma, tuunata vanhaa, hankkia uutta ja luoda itse!

Tässä tänään tekemäni kangastaulu:

1805798.jpg

Värimaailma on maanläheinen, muodot moderneja ja yksinkertaisia. Olisiko maailman kiemurat ja ornamentit väistymässä ja halu pohjoismaiseen yksinkertaisuuteen lisääntymässä?  Taulu nyt olkkarin seinällä, mutta lopullinen sijoituspaikka tulee olemaan makuuhuone ja kaveriksi vielä yksi tai kaksi samantyylistä työtä lisää!

Vaaleita vähän aikaa sitten päällystettyä sohvia koristamaan olen niin ikään hankkinut vähän väriä. Mustaa:

1805817.jpg

Tässäkin yksinkertaista, ajatonta, pelkistettyä ehkä tyylikästäkin? (tyynyt yleensä valkoisten tyynyjen väleissä ja ympyräkuviot kirjailtu valkoisella ja hiekan värillä. Kuvassa nousevat enemmän esiin kuin ihan livenä) (Unkarin saviruukkuni on vielä ilman roikkuvaa vierkasvia..)

Vaikka ihan viimeisenä esittelenkin, niin  ensimmäisenä kodin uutena juttuna ostin hyvät allergiaperheen matot. Ilolla pistin euroni kotimaiseen:

1805841.jpg

Torniolaisen M Carpetin paperi-puuvilla mattoja (nimeltään Kuura). Näissäkin yllättäen väreinä musta ja hiekka..

Tarkoituksena olisi hankkia vielä ainakin uudet kahvimukit, miksei vähän laajemmaltikin astiastoa. Silmissä siintelee yksinkertainen teema tai ehkäpä mukeissa vaikkapa mustavalkoinen Iittalan Bottna. Uusi kahvinkeitinkin oli muuten musta.

Lastenhuoneissa sentään vähän kirkkaammat värit. Hirveä himo laittaa niihin paljon kevään vihreää...

Lastenhuoneet ovat hiljentyneet ja minäkin tästä vetäydyn vähitellen yöpuulle. Huomenna sitten uusi vilkas päivä Huimalassa