Ei vielä virtuaalisia tupareita, koska kaikki ei ole paikallaan vieläkään.. Remontin kanssa ollaan suvantovaiheessa, kuten aamuteeveestä kuulin tilanteen olevan sikainfluenssan kanssa.. Sen verran remontista, että aamuteeveetä katselin seinältä sängyssä makoillen!!

En muuten ikinä ennen ole viettänyt kolmea päivää ostoskeskuksessa. Torstaista lauantaihin olin työyhteisöni kanssa Vantaan Flamingossa kouluttautumassa ja team buildaamassa. Emme poistuneet ulkoilmaan hetkeksikään vaan siirryimme kokoushuoneesta keilaradalle, sieltä kylpylään > hotellihuoneeseen ja Flamingon käytävälle illalliselle. Työasiaa tuli paljon, mutta luentojen jälkeen hohtokeilasimme ja -golffasimme (sellainen yksi kerta riittää kokemus) ja käytimme Flamingon kylpyläpalveluja. Kehun ja suosittelen spa puolta (jonne on 20 vuoden ikäraja) mineraalialtaineen, erilaisine saunoineen ja rauhallisine kylpylätunnelmineen!!

Mukana tällä Suomen "Las Vegasissa" meillä oli kaksi kollegaa ruotsista ja Virosta. Perjantai iltana otimme virolaisen naiskollegan mukaan ja läksimme pelkällä tyttöporukalla toiseen Vantaalais-Hotelliin katsomaan Paula Koivuniemeä. Minulla olisi Paulasta kuvia kännykässä, mutta tässä käsillä ei oikeaa johtoa, jolla liittää puhelin ja tietokone.

On erikoinen tunne käydä katsomassa artistia, jonka musiikki on tuttua omasta lapsuudesta. "Mustat silmät, ruskea tukka" tuo aina mieleen lapsuuden hoitopaikan Anttilan kuvastosta ostetuin pitsilaskosverhoin, plyyssisohvin ja mahonkisine kirjahyllyineen. "Aikuinen nainen" taas tuntuu elävän mukana nuoresta aikuisesta kasvamisesta tälläiseksi melkein "täti" keski-ikäiseksi. Mutta ei se mitenkään keski-ikäiseltä tuntunut laulaa Paulan kanssa "duettona" aikuista Naista, vaan tosi hienolta! Tälläinenhän minä olen: Aikuinen Nainen.

Ja kuulkaa on se Paula hyvin säilynyt. Ihailimme hänen kapeita jalkojaan. Katselin vähän kateellisena ja totesin, "että ei mahtuisi Paulan farkut mulle."

Kaiken kaikkiaan extempore keikka Vantaan yössä oli kiva kokemus työkavereiden kassa ja onpahan Virolaisneidillä nyt jotain TODELLA AUTENTTISTA kokemusta kotiin vietäväksi.

Elämä ei tästä hidastu. Huomenna menemme katsomaan Musikaalia: Play Me!

Ja torstaina lennähdämme pitkäksi viikonlopuksi Nizzaan.

Elämä on nyt aika hyvää!