Enpä olisi ikinä uskonut, että vaihdan radikaalisti mielipidettäni niinkin omituisesta asiasta kuin kuplavesikone.

Sain joululahjaksi sodastreamerin ja olin lahjasta "melkein järkyttynyt". Olin ennen lahjan käyttöönottoa sitä mieltä, että koneella ei tee mitään ja että se on yhtä "tarpeellinen" kuin appelsiinimehun sähköinen puristin Suomessa tai leivänleikkauskone.

Koneen käyttöönoton jälkeen huomasin kuitenkin aika nopeasti, että on tosi kätevää saada kuplat veteen kotona. Oli myös ihanaa päästä yhdestä kaupasta kotiin raahattavasta tuotteesta eroon.

pic_jet.jpg

 Minulla on ihan tälläinen basic-malli. Valkoinen höpsön näköinen tönikkä mustan kahvinkeittimen vieressä. "Sooda kone" on kuitenkin osoittautunut niin oivalliseksi vehkeeksi, että näyttää siltä, aika pirun varmasti, että valkoinen mötikkä lähtee mökkikoneeksi ja pian remontin kokevaan keittiöön hankitaan joku vähän enemmän design, jos sellaista voi tästä koneesta mitenkään saada..

Minä täällä taas, Hei! suosittelee siis lämpimästi soodakoneen hankkimista! Tämän jälkeen ikuinen kivennäisvesipullojen kotiin raahaaminen on historiaa ja kuplavesi aina saatavilla! Koneella voi tehdä myös limppareita ja ainakin maistamani vattulimu oli ihansikahyvää!