Voi että. Kyllä harmittaa, että Helsingin Sanomien puolen vuoden lehtitilaus loppui juuri, kun ilmaisjakelulehden paksuiseksi kuihtuneesta Hesarista olisi ollut suorastaan jännä seurata suuria, koko sivun mainoksia:

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Mies+etsii+HSn+j%C3%A4tti-ilmoituksella+ravintolassa+n%C3%A4kem%C3%A4%C3%A4ns%C3%A4+naista/1135244735986

Puhun nyt tietysti koko sivun ilmoituksesta, jossa Mecca-ravintolassa ollut mies etsii kiihkeästi näkemäänsä poninhäntäpäistä naista. Minä, kuten moni muu epäilimme ilmoitusta mainokseksi. Kiihkeät data-nikkarit löysivät kuitenkin tien, joka johti varakkaan venäläisjohtajan sähköpostille. Minua jäi kertakaikkiaan kiehtomaan tämä tarina, jossa mies ihastuu naiseen ulkoisen muodon tai jopa poninhännän takia ja laittaa suureen päivälehteen ilmoituksen, vaikka ei ole vaihtanut naisen kanssa luultavasti sanaakaan.

Hesarin keskustelupalstalla heräsi vilkas keskustelu, joka siltä osin kuin minä sitä luin, rajoittui siihen onko sopivaa tulla ravintolailtaa viettämään ponnari päässä, ja millainen mies on "poninhäntien" perään. yksi kommentoija valaisi asiaa minusta hyvin jotenkin kömpelösti lainaten näin: "te naiset ette todellakaan tiedä mitä me miehet teissä naisissa katsotaan. Poninhäntä paljastaa kauniisti naisen niskan, joka on eroottinen paikka."

Myötäilen kommenntia: eihän kaikki samoista asioista viehdy, ja jokaisella on "taipumuksensa".  Joku mies viehättyy naisen niskasta, toinen pitkistä hiuksista. Jollekin laiha vartalo on must, toinen taas toivoo uhkeita uumia. Minut taas miehessä ulkoisesti hurmaa siniset silmät ja vaalea tukka. Nyt "vanhemmiten" jopa kalju. Miehellä "pitää olla" ryhtiä ja leveät hartiat ja isot kädet. Mieluiten treenattu kroppa..

Vaikka ihastuminen ei tietenkään todellakaan ole pelkkää ulkonäköä oli hauska lukea Anna-lehdestä Vappu Pimiän haastattelu, jossa Vappu kertoo kaikkia elämänsä miehiä yhdistävän sen, että hampaissa on jotain epäsymmetrisyyttä..

Sellaisia me olemme. Ihanan epätäydellisiä kaikki.