Löysin toissapäivänä mielenkiintoisen blogin: Nainen vedenjakajalla, jossa Jutta ammattimaisella otteella pohtii verkostoitumisen hyötyjä/haittoja aina Helsingin merinäköalan hintaan välillä kaivaten maailmalla matkaavaa kumppaniaan.

Hän kirjoittaa selkeästi asiaa, tuo esille mielipiteensä ja siinä samassa siteeraa tai viittaa aiheesta kirjoitettuun kirjaan, artikkeliin jne.

Olen itsekin ajatellut usein, että minulla olisi sanani sanottavana päivän uutisoinnista, kommentti  henkilöhaastatteluista tai muuten vaan eriävä tai jopa mukaileva mielipide jostain artikkelista. Sellaisia siis mielessä, jos vaan aika, rahkeet ja taito riittävät. 

Tänään en ehdi edes aloittaa.

Nyt lähden äkkiä silittämään lasten valkoiset kauluspaidat serkkuni lakkiaisjuhlia varten, tarkistamaan oman musta-valko-purppuraisen asuni kunnon ja tekemään koruvalintaa.

Nuorimmaisen tarhassakin pitäisi vielä piipahtaa, eihän mun työtkään ala kuin vasta maanantaina... Tarhaharjoittelu ja ylipäätään tarhapaikka jäi vähän viime tinkaan, mutta saatiin mitä haluttiin ja mummin avulla loput!

Se on toistamiseen juhlaviikonlopun alku!