Pikku jäbä sairastaa edelleen.. Tylsää..

Eilen Vartti-lehteä selatessa serkkuni bongasi ilmoituksen, joka sai minut ajattelemaan kaikenlaisia oman elämäni rajoituksia. Lehti ilmoitti Glitter Discosta Korpilammella, jonne ikäraja on 35-vuotta. Valaistuin ja ymmärsin, että en pääsisi papereitani näyttämällä sisään vaan olisin liian nuori! Portsari voisi tokaista: "Kuulehan tyttönen, mene kotiin kasvamaan ja yritä ensi vuonna uudestaan.. Täällä bilettää vaan kypsän keski-iän saavuttaneet.." En enää vuosiin ole ajatellut, että ikäni olisi jonkinlainen rajoite, mutta kyllä se näköjään on... ;)

Pituuteni puolesta minusta ei ikinä tule lentoemäntää. Ammatin 163 cm.n rajasta minulta uupuu 8 ratkaisevaa senttiä. En tosin ikinä ole haikaillut ammatin perään.

Painoni puolesta taas en voi luovuttaa verta. Se harmittaa, sillä mielestäni puhtaan veren luovutus on kansalaisvelvollisuus. Ilman painorajaakin olisin tosin karanteenissä, sillä olen viimeisen 6 kk aikana asunut ulkomailla..

Tähän hassun postaukseni loppuun sopii hyvin Doris50.ltä saamani haaste kertoa viisi omituista tapaani..

1. Jääkaapissani tulee aina olla oliiveja. Vihreitä paprikatäytteisiä.

2. Vaateostoksilla en ikinä edes katso täysihintaisia vaatteita. Suuntaan aina aletangoille. (Tähän en edes tiedä syytä)

3. En enää siedä sinistä väriä kotonani. Värimaailma on nykyään aika mustavalkoinen ja sitä pehmentää luonnon elementit kuten kivet ja erilaiset korit sekä tietysti viherkasvit.

4. Olen aina nauttinut lasten kanssa kotona olemisesta, enkä haikaillut työelämään. Minusta siinä ei ole mitään ihmeellistä, mutta muiden mielestä kylläkin.

5. Perjantai on mielestäni viikon paras päivä!

Hyvää viikonloppua Lukijoilleni!

2061809.jpg

P.S. Feedback makes me happy!